Shortbread-Pecan Crust
Shortbread-Pecan skorupa może być tylko skorupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 1085 kalorii, 11g białka, oraz 60 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowe ciasto jedwabne, pekany, kruche ciasteczka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik nowojorski z toffi Pekan kruche ciasto ciasteczkowe, Placek Ananasowy Z Kruchym Plackiem, oraz Ciasto bananowe z Kruchym ciasteczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. w robocie kuchennym pulsuj pekany i ciasteczka, aż utworzą się okruchy.
Dodać masło i pulsować tylko do połączenia.
Przenieś mieszaninę na 8-lub 9-calową płytkę ciasta, naciskając ją równomiernie na dole i po bokach.
Piec skórkę, aż lekko ciemnieje, 20 do 25 protokół.
Przenieść płytkę ciasta do stojaka drucianego i ostudzić. (Można odstawić upieczoną skórkę w temperaturze pokojowej na 24 godziny.)
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze propozycje na kruche ciasteczka. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "