Machuquillo de Platanos

Machuquillo de Platanos
Machuquillo de Platanos jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Jeśli masz ząbek czosnku, oliwę z oliwek, ledwo dojrzały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pastelón de plátanos amarillos, Zupa z babki (Sopa de Platanos), oraz Platanos Maduros con Miel (smażone słodkie plantany) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek mielony i w małej filiżance połączyć z 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mięso MieloneMięso Mielone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Pozostawić mieszaninę czosnku, przykrytą i schłodzoną, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Soloną wieprzowinę lub boczek pokroić w 1/4 cala kostkę i w małej misce połączyć z 1 szklanką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odstawić soloną wieprzowinę lub boczek na 30 minut i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
W małym ciężkim rondlu doprowadzić pozostałe 1/4 szklanki wody do wrzenia z wieprzowiną lub boczkiem i gotować, przykryte, na umiarkowanie wysokim ogniu, aż woda odparuje, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i nadal gotować wieprzowinę lub boczek, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i chrupiące. Łyżką szczelinową przełożyć wieprzowinę lub boczek na ręczniki papierowe, aby odcedzić i wyrzucić wytopiony tłuszcz (lub zarezerwować na inne użycie w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Ostrym małym nożem pokroić nieobrane plantany w plastry o grubości 3/4 cala. Rozetnij skórę wzdłuż boku każdego plastra i odklej. W 12-calowy nonstick patelni ciepła 1/2 cala oleju na umiarkowanym ogniu, aż tylko na tyle gorąco, aby skwierczeć, gdy kawałek babki dodaje. Plantany smażyć partiami, bez tłoczenia, do miękkości i po prostu złocistego, 2 do 3 minut z każdej strony. Szczypcami przenieść plantany jako smażone na ręczniki papierowe do odsączenia i przenieść na patelnię do pieczenia. Utrzymuj smażone plantany w cieple w środku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
W robocie kuchennym impuls ciepłe smażone plantany, aż grubo puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1
Przełożyć tłuczone plantany do małej miski i wcisnąć do miski. Odwróć miskę na talerz do serwowania i dotknij, aby rozpuścić plantany.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn