Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zupa kukurydziana z ziemniakami i wędzoną szynką może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wodę, stek z szynki, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kukurydza i wędzona Mozzarella puree ziemniaczane, Kukurydza i wędzona Mozzarella puree ziemniaczane, oraz Wędzony pstrąg z ziemniakami i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Smalec roztopić w dużym dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj stek z szynki, cebula, zarówno papryka, i czosnek; smażyć, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Warzywa
Stek Z Szynki
Czosnek
Cebula
3
Dodać kukurydzę i wymieszać 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
4
Dodać szynkę i ziemniaki, następnie 5 szklanek wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; dusić częściowo pokryte 1 godzinę.
Usuń ham hock. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Przed podaniem rozprowadzić na średnim ogniu.)