Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów
Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.54 za porcję. To danie główne ma 1376 kalorii, 56g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać owcze mleko ser ricotta, sól koszerna, pancetta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów, Taleggio Ravioli z kapustą maślaną i sosem grzybowym + prażone orzeszki piniowe, oraz Ravioli z kremowym sosem Alfredo z dzikich grzybów.
Instrukcje
1
Zrób ciasto. Kopiec mąki na dużej desce do krojenia i zrobić szeroką dobrze w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2
Dodać jajka i oliwę z oliwek i doprawić solą. Ubić jajka widelcem, a następnie użyć widelca, aby rozbić ścianę studni i włączyć mąkę do jaj. Zbierz ciasto w kulkę; nie martw się, jeśli są grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
3
Zagnieść ciasto. Używając pięt dłoni, odepchnij ciasto od siebie, a następnie złóż je z powrotem na siebie i naciśnij ponownie (włóż do niego całe ciało!). Kontynuuj ugniatanie, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, 10 do 15 minut. Zawiń ciasto w folię i pozostaw co najmniej 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
4
Wymieszać nadzienie.
5
Ricottę, taleggio, jajka, parmigiano i pietruszkę wymieszać w misce i doprawić solą.
Przelać nadzienie do dużej torebki i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
7
Rozwałkuj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
8
Ciasto pokroić na cztery kawałki. Lekko spłaszcz jeden kawałek, a następnie przeprowadź go przez najszersze ustawienie na wałku do makaronu dwa razy, odkurzając mąką pomiędzy, jeśli czuje się lepki. Zagnieść ciasto na trzy części i jeszcze dwa do trzech razy przełożyć przez wałek. Kontynuuj przesuwanie ciasta przez wałek, zmniejszając ustawienie szerokości między każdym biegiem, aż dojdziesz do drugiego do ostatniego ustawienia, a ciasto ma około 1/16 cala grubości. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Makarony
9
Połowę arkuszy ciasta przełożyć między papier pergaminowy, zawinąć w folię i zamrozić na okres do 1 miesiąca (do przepisu na ravioli potrzebujesz tylko połowy ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Ciasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Foliowa
10
Zbierz ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
11
Wyłożyć ciasto na mąkę. Lekko posmaruj dolną połowę każdego paska (najbliższą część) wodą. Odciąć róg z worka z ciastem; rur 1-calowe kulki nadzienia, 2 cale od siebie, na dolnej połowie każdego paska. Złóż ciasto na nadzienie, aby spełnić dolną krawędź. Naciśnij wokół każdej kulki napełniania palcami wskazującymi, upewniając się, że nie ma pęcherzyków powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
12
Wyciąć ravioli za pomocą 2-do-3-calowy Okrągły karbowany frez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
13
Przełożyć na blachę do pieczenia posypaną kaszą manną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasza Manna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
14
Zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
15
Skropić oliwę z oliwek na dużą głęboką patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
16
Dodać pancettę i czosnek i umieścić na średnim ogniu. Gdy czosnek jest jasnobrązowy i pachnący, odrzuć go. Gdy pancetta jest chrupiąca, dodać grzyby, doprawić solą i podsmażyć, aż grzyby będą miękkie i zwiędną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Czosnek
Sól
17
Wlać bulion z kurczaka, doprawić solą i gotować, aż sos zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
SOS
Sól
18
Dodać masło i gotować, potrząsając patelnią, aż sos zgęstnieje i wygląda aksamitnie. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
SOS
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
19
Ugotuj ravioli. Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia; dodać ravioli i gotować 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
20
Przełożyć skimmerem lub łyżką szczelinową na patelnię z sosem. Doprowadzić sos do wrzenia, potrząsając patelnią.