Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów

Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów
Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.54 za porcję. To danie główne ma 1376 kalorii, 56g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać owcze mleko ser ricotta, sól koszerna, pancetta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów, Taleggio Ravioli z kapustą maślaną i sosem grzybowym + prażone orzeszki piniowe, oraz Ravioli z kremowym sosem Alfredo z dzikich grzybów.

Instrukcje

1
Zrób ciasto. Kopiec mąki na dużej desce do krojenia i zrobić szeroką dobrze w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Dodać jajka i oliwę z oliwek i doprawić solą. Ubić jajka widelcem, a następnie użyć widelca, aby rozbić ścianę studni i włączyć mąkę do jaj. Zbierz ciasto w kulkę; nie martw się, jeśli są grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
3
Zagnieść ciasto. Używając pięt dłoni, odepchnij ciasto od siebie, a następnie złóż je z powrotem na siebie i naciśnij ponownie (włóż do niego całe ciało!). Kontynuuj ugniatanie, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, 10 do 15 minut. Zawiń ciasto w folię i pozostaw co najmniej 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Wymieszać nadzienie.
5
Ricottę, taleggio, jajka, parmigiano i pietruszkę wymieszać w misce i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ser TaleggioSer Taleggio
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Ser RicottaSer Ricotta
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Przelać nadzienie do dużej torebki i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
7
Rozwałkuj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Ciasto pokroić na cztery kawałki. Lekko spłaszcz jeden kawałek, a następnie przeprowadź go przez najszersze ustawienie na wałku do makaronu dwa razy, odkurzając mąką pomiędzy, jeśli czuje się lepki. Zagnieść ciasto na trzy części i jeszcze dwa do trzech razy przełożyć przez wałek. Kontynuuj przesuwanie ciasta przez wałek, zmniejszając ustawienie szerokości między każdym biegiem, aż dojdziesz do drugiego do ostatniego ustawienia, a ciasto ma około 1/16 cala grubości. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
9
Połowę arkuszy ciasta przełożyć między papier pergaminowy, zawinąć w folię i zamrozić na okres do 1 miesiąca (do przepisu na ravioli potrzebujesz tylko połowy ciasta).
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Zbierz ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
11
Wyłożyć ciasto na mąkę. Lekko posmaruj dolną połowę każdego paska (najbliższą część) wodą. Odciąć róg z worka z ciastem; rur 1-calowe kulki nadzienia, 2 cale od siebie, na dolnej połowie każdego paska. Złóż ciasto na nadzienie, aby spełnić dolną krawędź. Naciśnij wokół każdej kulki napełniania palcami wskazującymi, upewniając się, że nie ma pęcherzyków powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
12
Wyciąć ravioli za pomocą 2-do-3-calowy Okrągły karbowany frez.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
13
Przełożyć na blachę do pieczenia posypaną kaszą manną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasza MannaKasza Manna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
14
Zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
15
Skropić oliwę z oliwek na dużą głęboką patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Dodać pancettę i czosnek i umieścić na średnim ogniu. Gdy czosnek jest jasnobrązowy i pachnący, odrzuć go. Gdy pancetta jest chrupiąca, dodać grzyby, doprawić solą i podsmażyć, aż grzyby będą miękkie i zwiędną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
CzosnekCzosnek
SólSól
17
Wlać bulion z kurczaka, doprawić solą i gotować, aż sos zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
SOSSOS
SólSól
18
Dodać masło i gotować, potrząsając patelnią, aż sos zgęstnieje i wygląda aksamitnie. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
19
Ugotuj ravioli. Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia; dodać ravioli i gotować 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
20
Przełożyć skimmerem lub łyżką szczelinową na patelnię z sosem. Doprowadzić sos do wrzenia, potrząsając patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SkimmerSkimmer
PatelniaPatelnia
21
Posypać serem i zawirować do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
22
Dekoruj szczypiorkiem i więcej sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
23
Zdjęcia David A. Land

Składniki

3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku3largesjajajaja5largesjajajaja8876 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkifunt mąki uniwersalnej (około , plus więcej do odkurzaniafunt mąki uniwersalnej (około , plus więcej do odkurzania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki3goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna3(zima)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropieniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropienia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipancetta pokrojona w kostkępancetta pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser tarty parmiggiano-reggianoser tarty parmiggiano-reggiano1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarty ser parmigiano-reggiano, plus więcej do dekoracjitarty ser parmigiano-reggiano, plus więcej do dekoracji4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKasza manna lub polenta, do pieczenia blachyKasza manna lub polenta, do pieczenia blachy4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser ricotta z owczego mlekaser ricotta z owczego mleka2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikażdy shiitake, ostrygi i grzyby cremini, pokrojone w plastrykażdy shiitake, ostrygi i grzyby cremini, pokrojone w plastry2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser Taleggio pokrojony w kostkęser Taleggio pokrojony w kostkę4(zima)masło niesolonemasło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn