Przepis Pikantny Halibut Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 2 godziny i 12 minut. Na 10,26 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 935 kalorii, 63g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, filety halibuta, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Pikantny Halibut Enchiladas, Pikantny Halibut Enchiladas, oraz Halibut Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Przygotuj naczynie do pieczenia 9x13 za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Wlać 1/2 puszki sosu enchilada na dno naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Wlać 1 puszkę sosu enchilada do miski. Zanurz tortille, po jednym na raz, w sosie lekko płaszcz. Łyżka halibuta w równych porcjach do środka każdej tortilli. Dodać enchiladas przez ciasno toczenia tortille i miejsce seam-side w dół w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Halibut
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.