Pikantny Halibut Enchiladas

Pikantny Halibut Enchiladas
Przepis Pikantny Halibut Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 2 godziny i 12 minut. Na 10,26 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 935 kalorii, 63g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, filety halibuta, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Pikantny Halibut Enchiladas, Pikantny Halibut Enchiladas, oraz Halibut Enchiladas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przyprawić halibuta czosnkiem w proszku, solą i pieprzem; gotować w kuchence mikrofalowej, aż lekko się ugotuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
HalibutHalibut
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
3
Wymieszać zieloną cebulę, papryka, kolendra, śmietana, majonez i 1 szklanka sera Cheddar w misce. Delikatnie złóż halibuta do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
HalibutHalibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przygotuj naczynie do pieczenia 9x13 za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Wlać 1/2 puszki sosu enchilada na dno naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Wlać 1 puszkę sosu enchilada do miski. Zanurz tortille, po jednym na raz, w sosie lekko płaszcz. Łyżka halibuta w równych porcjach do środka każdej tortilli. Dodać enchiladas przez ciasno toczenia tortille i miejsce seam-side w dół w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
HalibutHalibut
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wlać pozostały sos enchilada na wierzchu enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
8
Posypać 1 szklanką sera Cheddar. Przykryj naczynie folią aluminiową
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut. Top z plasterkami awokado służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 12 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn