Kluski cielęce z escarolą w bulionie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie zestawu przepisów na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 55 g białka, 40 g tłuszczu i łącznie 792 kalorie. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 4,47 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup chleb, skórkę z cytryny, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tortellini w bulionie z escarole, Maultaschensuppe (kluski w bulionie) i Maultaschensuppe (kluski w bulionie), aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Chleb namoczyć w mleku w małej misce, aby zmiękł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny, Do Podania
Skórka Z Cytryny, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-Reggiano
2
Do dużej miski włóż mieloną cielęcinę, posyp solą, pieprzem i kilkoma płatkami gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Opakowania Bardzo Szerokiego Makaronu Jajecznego
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Dodaj gorgonzolę, Parmigiano-Reggiano, szałwię, czosnek i jajko. Wyciśnij płyn z chleba i pokrusz go na drobne okruszki w opuszkach palców, dodając go do mieszanki cielęcej.