Sałatka Z Kopru Włoskiego, Buraków I Pomarańczy
Sałatka z kopru włoskiego, buraków i pomarańczy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, skórkę pomarańczową, łuszczącą się sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z pomarańczy, buraków i kopru włoskiego, Sałatka Z Pomarańczy, Buraków I Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z kopru włoskiego, buraków i pomarańczy z oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki umyć, przyciąć końce korzenia i łodygi i obrać. Buraki zetrzeć za pomocą mandoliny, tarki ręcznej lub robota kuchennego. W małej misce połącz starte buraki ze skórką pomarańczową, 1 łyżką soku pomarańczowego i 1 łyżeczką oliwy z oliwek. Odstawić. odkroić pomarańcze i pokroić w 1/4 cala slices.To podawać, ułóż plastry pomarańczy na talerzu, a następnie polej burakami i koprem włoskim.