Panierowane Plastry Pomidora
Panierowane plastry pomidora to dodatek, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 121 kalorii. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, oliwy z oliwek, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Panierowane Plastry Indyka, Pikantne Plastry Pomidora, oraz Czteroserwowe Pieczone Plastry Pomidora.
Instrukcje
W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, cebulę, parmezan, sól i włoską przyprawę.
Umieść mleko w innej misce. Zanurz plastry pomidora w mleku, a następnie posmaruj mieszanką miękiszu.
Na dużej patelni rozgrzej olej. Smażyć plastry pomidora przez 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.