Grillowane Mahi-mahi z salsą Mango Habanero może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1079 kalorii, 155g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 31,21 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pomidorów winogronowych, sok z cytryny, popękany pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 77%. Podobne przepisy to Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą, Grillowane Teriyaki Mahi Mahi z salsą Mango, oraz Steki Mahi Mahi z Salsanem Mango i Curry kuskus.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki odżywcze w salsie razem, z wyjątkiem mango.Przykryć i schłodzić przez noc.Grill Mahi Mahi na gorącym grillu, 5 min.z każdej strony i doprawić solą i popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany Pieprz
Mahi Mahi
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Dodać mango do salsy tuż przed podaniem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
3
Umieść salsę na stekach Mahi Mahi i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi Mahi
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.