Open Faced Crab Salad Sandwich jest pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 22g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, grudka kraba, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Sałatką Krabową, Sałatka Krabowa Z Otwartą Twarzą, oraz Kanapka z sałatką jajeczną i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Wymieszać majonez z ketchupem i sosem chili w misce lub robocie kuchennym. SOS doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem, Worcestershire, gotować Krab i tartym chrzanem i rezerwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Chrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Przyprawa Do Gotowania Krabów
Płatki Crispix, Rozdrobnione
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Aby zrobić kanapki: croissanty pokroić na pół, a następnie lekko tosty je w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Croissant
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Tymczasem w dużej misce wymieszaj kraba z majonezem, serem śmietankowym i kaparami. Doprawić mieszankę Worcestershire, sosem z ostrej papryki, wrzątkiem krabowym, sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Opakowanie Wafle NILLA
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Przyprawa Do Gotowania Krabów
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Łyżka lub rury mieszanki kraba na połówki rogalika. Ułóż kanapki na 4 talerzach.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.