Muffiny Piwno-Serowe

Muffiny Piwno-Serowe
Muffinki piwno-serowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten przepis służy 60. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka biszkoptów i pieczenia mix, musztarda, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Mini Beer Pimiento Muffinki Serowe, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Muffiny Śniadaniowe Blackberry Beer.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników; dobrze wymieszać.
2
Dodaj piwo, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Łyżka ciasto równomiernie do patelni muffin pokryte sprayem do gotowania, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
4
Piec w 375 przez 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Natychmiast wyjąć z patelni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia1
Magazyn