Mrożone ciasto czekoladowo - orzechowe macadamia wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1491 kalorii, 15g białka, oraz 92g tłuszczu. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czekolady - macadamia crumb crust, cukier, vanillan ekstrakt, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Karmelizowany Ananas Makadamia Kokosowy Mrożony Deser, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż będą gładkie i kremowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
2
Dodaj kromki czekolady; beat z najniższą prędkością tylko do blended. Wymieszać z posiekanymi orzechami.
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
3
Ubij śmietanę z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów; złożyć w mieszaninę czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Posypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
4
Wlać do czekolady-Macadamia Crumb Crust; zamrażać 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia