Kremowa Zupa Pomidorowa
Kremowa zupa pomidorowa to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Dobrze sprawdza się jako zupa. Jeśli masz pomidory w puszkach, sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Kremowa zupa pomidorowa, Kremowa Zupa Pomidorowa, oraz Kremowa Zupa Pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż lekko zmięknie i pachnące, o 1 minutę. Wymieszaj mąkę, aby zmiksować, około 1 minuty.
Dodać pomidory z sokiem i bulionem do rondla, zwiększyć ogień do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Mieszaj lub ubijaj stale, aż lekko zgęstnieje, około 3 minut.
Pracując partiami, ostrożnie przełożyć zupę do blendera i puree, aż będzie gładka.
Wlać do miski, aż cała zupa jest puree. Powrót zupy do rondla, wymieszać śmietanę i gotować na małym ogniu przez 3 do 5 minut, aż do ogrzania. Nie gotować. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać na gorąco w rozgrzanych filiżankach.