Domowe duszone pomidory

Domowe duszone pomidory
Domowe duszone pomidory mogą być właśnie przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 16 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis zawiera 14 kalorii , 1 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis wypróbowało i polubiło 18 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 39% . Spróbuj duszonych pomidorów , duszonych pomidorów oraz duszonej okry i pomidorów, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Aby obrać pomidory, włóż je do wrzącej wody na 1 minutę, a następnie natychmiast przełóż do zimnej wody. Pomidory obierz, pokrój w ćwiartki i włóż do dużego rondla z solą. Powoli gotuj na małym ogniu przez 20–30 minut, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pomidory, Pozbawione Nasion2 Pomidory, Pozbawione Nasion
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Kubki Wielkości Przekąski (po 4 Uncje) Pokrojonych W Kostkę Brzoskwiń2 Kubki Wielkości Przekąski (po 4 Uncje) Pokrojonych W Kostkę Brzoskwiń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kubki Wielkości Przekąski) Pokrojone W Kostkę BrzoskwinieKubki Wielkości Przekąski) Pokrojone W Kostkę Brzoskwinie

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest House of Independent Producers HIP Cabernet Sauvignon. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Dom Niezależnych Producentów HIP Cabernet Sauvignon
Dom Niezależnych Producentów HIP Cabernet Sauvignon
Kolor ciemny, granatowy. Aromaty ciemnego tostu, dymu, goździków, mięty pieprzowej, dzikiej jeżyny i śliwki, z odrobiną ciemnego proszku kakaowego. Podniebienie jest przyjemnie rustykalne, ale z pełnym środkowym podniebieniem i utrzymującym się ciemnym wiśniowym finiszem z odrobiną mineralności. Owoce pochodziły głównie z winnicy The Sagemoor Farms w Columbia Valley AVA. Moszcz przepompowywano przez 8 dni i tłoczono do zbiornika, gdzie przeszedł fermentację jabłkowo-mlekową. Wino fermentowało do wytrawności w 100% American Oak i dojrzewało w 100% French Oak. Było leżakowane w 100% w beczce przez 8 miesięcy. Wino to jest gotowe do picia już teraz i ma strukturę pozwalającą na dojrzewanie przez kolejne 5 do 10 lat.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn