Mostek wolnoopadający z brązowym sosem
Przepis powolna kuchenka mostek z brązowym sosem jest gotowy w około 6 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 552 kalorie, 44g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz cebulę, mostek, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, Wolno gotowany mostek w sosie cebulowym, oraz Mostek wolno gotowany w kawie i brązowym cukrze.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na dużej patelni, rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu. Przyprawić mostek z obu stron dużą szczyptą soli. Podsmaż mostek na gorącej patelni, aż zbrązowieje, o 4 protokół na stronę.
Do wolnej kuchenki dodaj łodygi pietruszki, seler i liść laurowy.
Włożyć podsmażony mostek na wierzch warzyw. W dużej misce ubić bulion, wino, pastę pomidorową i przyprawę do pieczenia.
Wlać mieszaninę na mostek, top z cebulą, i gotować na niskim, aż mięso będzie przetargu widłowego, o 4 do 6 godzin. Na godzinę przed zakończeniem mostka dodaj marchewkę i grzyby.
Mięso, marchew i grzyby wyjąć z wolnej kuchenki i odstawić. Odcedzić płyn do średniej patelni na średnim ogniu. W małej misce, ubić razem sos wymieszać z 1 szklanką zimnej wody. Włączyć ciepło do medium i ubijać w mieszaninie sosu. Gotować, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Pokrój mostek i ułóż go na półmisku.
Podawać z marchewką, pieczarkami i sosem.
Udekoruj zarezerwowanymi posiekanymi liśćmi pietruszki i podawaj.