Kremowy Groszek Wiosenny Z Pancettą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać kremowy groszek wiosenny z Pancettan spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 184 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz groszek cukrowy, ciężką śmietanę, pancettę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Kremowy Groszek Wiosenny Z Pancettą, Groszek wiosenny z pancettą, oraz Kremowe cytrynowe Risotto z groszkiem wiosennym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Jeśli używasz świeżego groszku angielskiego, Dodaj do wrzącej wody i gotuj do miękkości, około 1 minuty.
Dodać groszek snap i gotować do jasnozielonego, o 2 protokół, następnie dodać groszek śnieżny i gotować 30 sekund.
Odcedzić groszek i zanurzyć w lodowatej wodzie do ostygnięcia.
Gotować pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, 8 do 10 protokół.
Przełożyć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz łyżką szczelinową.
Dodaj mąkę do kapieli na patelni i gotować, ubijanie, aż tosty, o 1 minute.
Ubić bulion z kurczaka i śmietanę i gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią, o 6 protokół.
Odcedzić groszek, wytrząsając nadmiar wody, a następnie dodać do patelni(jeśli używasz mrożonego groszku, dodaj je tutaj). Gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 3 do 5 protokół. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Przelać do miski i top z pancettą.
Zdjęcie dzięki uprzejmości Anny Williams