Naturalne barwniki do pisanek

Naturalne barwniki do pisanek
Naturalne barwniki do jajek wielkanocnych to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis na 12 porcji. Za 81 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 66 kalorii . Najlepiej sprawdza się jako dodatek do drugiego dania, a jego przygotowanie zajmuje około 45 minut . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką buraki, ocet destylowany, kapustę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Wielkanoc . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 63% . Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują naturalne barwniki do pisanek , dekorowane jajka wielkanocne z naturalnymi barwnikami organicznymi i naturalne barwniki do jajek, chleb warkocz, kruche ciasto cytrynowe i inne dobre pomysły na Wielkanoc .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Dla wszystkich oprócz koloru kawy, w rondlu o pojemności 5 litrów dodaj 1 warzywo lub składnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj 4 litry wody, zagotuj i gotuj przez 1/2 godziny lub do momentu, aż kolor stanie się bardzo ciemny. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej i odcedzić warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Dodaj 1/4 szklanki destylowanego białego octu, a następnie dodaj jajka na twardo do każdego koloru. Schłodzić przez noc. Dla koloru kawy: zaparzyć kawę. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
5
Dodaj 1/4 szklanki destylowanego białego octu, dodaj jajka na twardo, wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn