Koperek Marynowany Łosoś Z Ogórkami Kiszonymi

Koperek Marynowany Łosoś Z Ogórkami Kiszonymi
Koperek marynowany łosoś z ogórkami kiszonymi to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ogórki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowo-winny, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Wegańskie Babeczki Czekoladowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Czosnek I Koperek Ogórki Kiszone (Korniszony), Hamburgery z łososia z ogórkami kiszonymi, oraz Łosoś Doniczkowy Z Ogórkami Kiszonymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łososia ułożyć na tacy, posypać pozostałą solą i pieprzem, posypać pozostałym koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
KoperKoper
2
Przenieść do gorącego grilla i gotować kilka minut, aż ładnie rumiane. Odwróć, i kontynuować grillowanie aż tylko gotowane przez. Łosoś będzie wyglądał łuszcząco po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Marynowane ogórki ułożyć na półmisku, polać filetami z łososia i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn