Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? Kompot z różowej gruszki może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 8 porcji z 194 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz laski cynamonu, cukier, sos żurawinowy z całych jagód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Kompot rabarbarowy różowy, Kompot Gruszkowy, oraz Kompot Imbirowy Gruszkowy podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 13. x 9 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania, ułóż gruszki. W rondlu połączyć sos żurawinowy, cukier, sok z cytryny, cynamon i imbir. Gotować i mieszać, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; zalać gruszkami. Top z pomarańczami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do miękkości gruszek.