Przepis na Falafel jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, paprykę, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Południowo-zachodni Falafel z awokado, falafel, jak zrobić falafel / falafel z ciecierzycą, oraz King of Falafel & Shawarma 's Falafel from' New York A La Cart.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej roślinny w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść cebulę, zieloną paprykę, jajko, czosnek, przyprawę taco, proszek do pieczenia, olej arachidowy, kminek, sól i pieprz cayenne w maszynce. Puree aż będzie gładkie.