Dyniowe Ravioli Bisque
Przepis Dynia ravioli Bisque może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. To danie główne ma 596 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, cebulę, nadzienie z dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Biszkopt z dyni w skorupce z dyni, Gingered Pumpkin Bisque, oraz Jabłko Dynia Bisque.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować ravioli we wrzącej wodzie do miękkości, o 5 protokół; odcedzić.
Przygotuj patelnię za pomocą sprayu do gotowania i umieść na średnim ogniu. Gotować cebulę i czosnek na gorącej patelni, aż brązowy. Wymieszać z szałwią, tymiankiem, pieprzem cayenne, rosołem z kurczaka i nadzieniem z ciasta dyniowego; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Chochla nad osuszonym ravioli służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.