Dandelion Green i Shiitake Calzones

Dandelion Green i Shiitake Calzones
Dandelion Green i Shiitake Calzones mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, oliwa z oliwek, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Mniszka Lekarskiego Zielona, Dandelion Green Smoothie, oraz Sałatka Z Białej Fasoli I Mniszka Lekarskiego.

Instrukcje

1
Ustaw kamień do pizzy lub płytki do pieczenia o wymiarach 16 na 14 cali na dolnej półce piekarnika i podgrzewaj do 500 przez co najmniej 30 minut. Tymczasem na dużej patelni podgrzej 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać shiitakes i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowieć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
3
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Pieczarki i czosnek przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
5
Na tej samej patelni podgrzej 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać zieleninę mniszka lekarskiego i 1 łyżkę wody i gotować, mieszając, aż zwiędną, o 4 protokół. Powrót grzyby i czosnek na patelnię, dodać pozostałe 1 łyżka wody i gotować, aż ciecz zostanie wchłonięta i zielenie są al dente. Doprawić solą i pieprzem i przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Mniszka LekarskiegoZiele Mniszka Lekarskiego
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
ZieloniZieloni
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Na lekko posypanej mąką powierzchni zwijamy lub rozciągamy ciasto, tworząc dwie 10-calowe rundy. Złóż 1 calzone na raz: przenieś 1 okrągłe ciasto do dobrze obsypanej mąką arkusza ciastek bez oprawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Posypać jedną czwartą Fontiny na połowie ciasta, pozostawiając 1-calową granicę. Wierzch z połową mieszanki mniszka lekarskiego i kolejną ćwiartką Fontiny. Złóż ciasto, aby zamknąć nadzienie i docisnąć krawędzie razem; zagniatać do uszczelnienia. Za pomocą wykałaczki, szturchnij dziurę w górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
9
Posmaruj calzone oliwą z oliwek i posyp 1 łyżką parmezanu. Powtórz z pozostałymi składnikami na drugim arkuszu ciastek bez oprawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Przesuń arkusze cookie, aby zwolnić calzones i przesuń je na kamień pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
11
Piec około 11 minut, lub do calzones są chrupiące i nadzienie jest bulgotanie przez otwory.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Przenieś do szafy.
13
Pokroić na pół i podawać na gorąco
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn