Coleslaw mamy

Coleslaw mamy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj sałatkę Coleslaw mamy. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 134 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, marchewkę, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Coleslaw mamy, Coleslaw mamy, oraz Przepisy Coleslaw (najlepsze zimowe warzywa Coleslaw).

Instrukcje

1
W dużej misce wrzuć kapustę, marchewkę i nasiona selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
KapustaKapusta
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść pozostałe składniki w blenderze; przykryj i przetwarzaj, aż się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Polać mieszanką kapusty i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
4
Podawać łyżką cedzakową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn