Ciasto z konikiem polnym w cieście Brownie

Ciasto z konikiem polnym w cieście Brownie
Ciasto z konikiem polnym w cieście Brownie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 115 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Brownie Kruche Grasshopper, Ciasteczka Brownie Z Konikiem Polnym, oraz Ciasto Z Konikiem Polnym Z Ciasteczkami Oreo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść upieczone i schłodzone ciasteczka w dużej misce. Zmiażdż dłońmi. Powinna to być bardzo lepka, spójna masa; jeśli jest krucha, Dodaj do 3 łyżek roztopionego masła do zmiażdżonej mieszanki brownie; to powinno sprawić, że będzie lepka do punktu, w którym można go uformować w kulkę rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Przenieś do talerza ciasta i naciśnij bity brownie na dole iw górę po bokach naczynia. Przechowywać w lodówce.
3
Ubijaj kubek śmietany do ubijania, aż osiągnie miękkie szczyty. Przechowywać w lodówce, aż jest to potrzebne w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
4
Do rondla wlać lekką śmietanę, dodać pianki. Roztop pianki na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Jasny KremJasny Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wyjąć z ognia i ostudzić.
6
Dodać creme de menthe i creme de cacao, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
Rum Malibu O Smaku KokosowymRum Malibu O Smaku Kokosowym
7
W razie potrzeby dodaj kroplę lub dwie zielone barwniki spożywcze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
8
Złóż bitą śmietanę do mieszaniny prawoślazu, mieszając delikatnie, aż zielony kolor stanie się równomiernie rozłożony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
9
Wlać do schłodzonej skorupki ciasta. Zamrozić na 3 lub 4 godziny. W razie potrzeby podawać z gałką lodów na każdym plasterku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn