Chiński Slaw

Chiński Slaw
Chińska Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka papryki, cukru, sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chińskie hamburgery z kurczaka z sezamem Tęczowym, Sticky duck-psy z posiekanym Mango slaw & Chinese crisps, oraz Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić na co najmniej 15 minut.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn