Cajun Pecan Crusted Catfish Recipe

Cajun Pecan Crusted Catfish Recipe
Przepis Cajun Pecan Crusted Sum przepis jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym pescatarian opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 270 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz ostry sos, sól czosnkową, kawałki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać płatki kukurydziane można śledzić to danie główne z Cornflake-Chocolate-Chip-Marshmallow Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Cajun Pecan-Sum chruścielowy, Cajun Blackened Catfish Recipe, oraz Cajun Pecan Catfish.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn