Bun Chay (wietnamska Wegetariańska Sałatka z makaronem)

Bun Chay (wietnamska Wegetariańska Sałatka z makaronem)
Bun Chay (wietnamska Wegetariańska Sałatka z makaronem) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 543 kalorie, 19g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to raczej tanie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka paluszków ryżowych, oleju roślinnego, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać dodatkowe firmy tofu można śledzić to danie główne z Wegańskie Ciasteczka Z Miękkim Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bún Chay (Wietnamska Wegetariańska Sałatka Z Makaronem), Goi Chay (wietnamska Sałatka Wegetariańska), oraz Mini smażone Wegetariańskie jajko (cha Gio Chay po wietnamsku) dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn