Sajgonki Fruishi

Sajgonki Fruishi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wietnamskich przepisów, więc wypróbuj sajgonki Fruishi. Ten bezglutenowy przepis serwuje 10 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 2G tłuszczu i w sumie 327 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka według uznania, truskawek, pomarańczy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 48%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak {wiosna} sajgonki, Sajgonki, oraz Sajgonki.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj brzoskwinie i gotuj bez przykrycia, aż skórka zacznie odchodzić, około 1 minuty. Natychmiast zanurz brzoskwinie w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygną, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy brzoskwinie są zimne, usuń z lodowatej wody; obierz i wyrzuć skórki brzoskwini i pokrój brzoskwinie w ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3
W rondelku zagotuj wodę, ryż, śmietanę kokosową i sól. Zmniejsz ogień do średnio niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut. Odkryj rondel i całkowicie ostudź ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Delikatnie opłucz papier ryżowy do zimnej wody i połóż na płaskiej powierzchni roboczej. Łyżka 2 łyżki ugotowanego ryżu w linii lekko poza środkiem na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
WodaWoda
5
Rozłóż około 1 1/2 łyżki konfitur śliwkowych na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury śliwkoweKonfitury śliwkowe
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
RyżRyż
6
Rozłóż warstwę plasterków truskawek na przetworach, warstwę brzoskwiń na truskawkach, warstwę sekcji pomarańczy na brzoskwiniach, warstwę grejpfruta na pomarańczach i świeże liście mięty na grejpfrucie. Złóż przeciwległe krawędzie opakowania, aby zachodziły na wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
TruskawkiTruskawki
GrejpfrutyGrejpfruty
PrzetworyPrzetwory
PomarańczowyPomarańczowy
BrzoskwiniaBrzoskwinia
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Zwiń 1 przeciwległych krawędzi wokół nadzienia w kształt burrito. Powtórz z pozostałymi opakowaniami, ryżem i owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
RyżRyż
RolkaRolka
8
Przetnij bułki na pół i podawaj z jogurtem do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
RolkaRolka

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Sajgonki można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Magazyn