Brzoskwiniowo-Musztardowo-Glazurowana Polędwica Wieprzowa

Brzoskwiniowo-Musztardowo-Glazurowana Polędwica Wieprzowa
Brzoskwiniowo-musztardowo-Glazurowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz przetwory brzoskwiniowe, bulion z kurczaka, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana brzoskwiniowo-musztardowa polędwiczka wieprzowa, Polędwiczki wieprzowe z musztardą miodową brzoskwiniową, oraz Musztarda Jabłkowa Polędwica Wieprzowa Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Polędwiczki posypać solą i czarnym pieprzem. Gotować na gorącym oleju w dużej patelni żaroodpornej na dużym ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; dodać szalotkę, i smażyć 2 do 3 minut, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć z ognia i wymieszać z konfiturą brzoskwiniową i kolejnymi 3 składnikami. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 1 minutę lub do roztopienia konfitury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
PrzetworyPrzetwory
5
Polędwiczki zalać.
6
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść do deski do krojenia, zastrzegając kapiele na patelni. Przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PatelniaPatelnia
8
Tymczasem bulion wymieszać do zastrzeżonych kapieli i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 5 minut lub aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
9
Podawać z pokrojonymi polędwicami.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Reginato Malbec rosé. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn