Świeża Salsa Pomidorowo-Brzoskwiniowa

Świeża Salsa Pomidorowo-Brzoskwiniowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj świeżego Salsana pomidorowo-brzoskwiniowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 41 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka papryki, soli przyprawionej, soli kuchennej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Świeża Salsa Brzoskwiniowa, Świeża Salsa Brzoskwiniowa, oraz Świeża Salsa Brzoskwiniowa.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pokrojone w kostkę pomidory i kolejne 7 składników. Doprawić solą kuchenną do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia7
Magazyn