Zupa z fasoli i boczku
Zupa z fasoli i boczku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 252 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz seler, sól koszerna, Wielka fasola Północna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa fasolowa z boczkiem, Zupa z fasoli i boczku, oraz Zupa fasolowa z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku lub rondlu smaż boczek, aż będzie chrupiący.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ostudzić, posiekać i odstawić. Na średnim ogniu, dodać marchewkę do kapiących patelni w holenderskim piekarniku i smażyć przez 5 protokół.
Dodaj seler, cebula, i czosnek, dobrze mieszając i gotowanie przez 3 protokół więcej.
Dodać fasolę i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół. Odkryć i, z masher ziemniaków lub dużą łyżką szczelinową, częściowo rozgnieść mieszaninę fasoli, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać natkę pietruszki, sól, pieprz i boczek.
Podawać na gorąco.Wskazówka: można zastąpić Lima, cannellini, lub borlotti fasoli dla Wielkiej fasoli Północnej w tym przepisie.