Zupa Włoska Z Dziczyzny
Włoska zupa z dziczyzny to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Przepis ten zachwycił 156 osób. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Mieszanka makaronu fusilli, sos pomidorowy, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Włoskie kanapki z dziczyzną i kiełbasą z papryką i cebulą, Zupa Z Dziczyzny, oraz Zupa Z Dziczyzny.
Instrukcje
Brązowa dziczyzna, cebula i czosnek na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe.
Dodaj pomidory, sos pomidorowy, wodę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Wymieszaj fasolę, marchew i cukinię. Gotuj zupę na wolnym ogniu przez 90 minut.
Dodać makaron i gotować do miękkości. Górne pojedyncze porcje z tartym serem i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować, jest Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki). MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator