Zupa Wiosenna Z Grochu, Kopru Włoskiego I Mięty

Zupa Wiosenna Z Grochu, Kopru Włoskiego I Mięty
Wiosenna zupa grochowa, Koprowa i miętowa to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 20g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka śmietany, chrzan, kurczak bulion, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa z kopru włoskiego i mięty, Zupa z kopru włoskiego z polewą migdałowo-miętową, oraz Zupa grochowa, miętowa i dymka z herbatnikami parmezan.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia36
Magazyn