Zupa Grochowo-szynkowa II

Zupa Grochowo-szynkowa II
Split Pean i zupa z szynki II to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś groszek, marchewkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa Grochowa Split, oraz Zupa z szynki i grochówki.

Instrukcje

1
Umieść kość szynki w dużym garnku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość SzynkowaKość Szynkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wodę do pokrycia, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i niech gotować przez noc. Pozostawić do ostygnięcia i oczyszczenia kolby, odrzucając kość, nadmiar tłuszczu i wszelkie chrząstki. Do garnka wrzucić dobre mięso z szynki i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
KościKości
MięsoMięso
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cebulę, czosnek i zmielony czarny pieprz i pozostawić na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Następnie wlać podzielony groszek i marchew i pozostawić na wolnym ogniu przez co najmniej 1 więcej godzin, aby groszek się rozpadł. Dobrze wymieszać i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Groszek SplitGroszek Split
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
GrochGroch

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia85
Magazyn