Zupa Fava i pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino
Zupa Favan i pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 9g tłuszczu i w sumie 284 kalorii. Za $1.17 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz escarole, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 92%. Podobne przepisy obejmują Zupa Favan i Pecorino: Zuppa di Fave e Pecorino, Tartaletki z fasolą Fava i pecorino, oraz Fasola Fava i pecorino Toscano.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść fasolę fava, escarole, szalotkę, cały czosnek, tymianek i pieprz i dodaj tyle wody, aby wyrosła 2 cale powyżej ciał stałych. Doprowadzić do wrzenia, zredukować do wrzenia i gotować 30 minut.
Zmiksuj miksturę w misce robota kuchennego i wróć na patelnię.
Na małej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj posiekany czosnek i gotuj, aż zacznie kolorować, około 2 minut, a następnie dodaj pietruszkę.
Wlej tę mieszankę do zupy. Podziel równomiernie na 4 rozgrzane miski do zupy i posyp serem.