Ziele i gruszka Glazurowana Indyk

Ziele i gruszka Glazurowana Indyk
Ziele i gruszka szkliwione Indyk jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 950 kalorii, 123g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać miód bbq chicken glaze przyprawy, nektar gruszkowy, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Ziele i gruszka Glazurowana Indyk, Indyk z sosem gruszkowym, oraz Indyk Szkliwiony Ziołami.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjmij indyka z lodówki na 45 minut przed gotowaniem, aby mógł osiągnąć temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Masło wymieszać z dodatkiem przypraw. Rezerwa 2 łyżki przyprawionego masła do glazury i pocierać pozostałe 6 łyżek na całym indyka, wewnątrz i na zewnątrz, a także pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Gruszkę pokroić na ćwiartki i włożyć do jamy wraz z ziołami. Zwiąż nogi i połóż indyka, pierś do góry, na stojaku na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Wlać 1/2 szklanki wody do patelni i smażyć przez 2 1/2 godziny, fastrygując sokami z patelni co 15 minut, podczas przygotowywania glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
W małym garnku na średnim ogniu dodaj nektar gruszkowy. Gotować, mieszając często, aż nektar jest zmniejszona o 1/3, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar GruszkowyNektar Gruszkowy
NektarNektar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Wyjąć z ognia i wymieszać w zarezerwowanych 2 łyżki przyprawionego masła. Kiedy Indyk gotuje się przez 2 i pół godziny, zacznij fastrygować indyka szkliwem co 15 minut, aż temperatura wewnętrzna wyniesie 165 stopni F w najgrubszej części uda. Jeśli Indyk zacznie brązowieć zbyt szybko, przykryj kawałkiem folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Wyjmij indyka z piekarnika, daj mu ostatnie fastrygowanie i pozostaw na 15 do 20 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia43
Magazyn