Zapiekanka Żurawinowo-Jabłkowa
Need a przystawka bezglutenowa? Zapiekanka z jabłkami żurawinowymi może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka nadzienia szarlotka, brązowy cukier, płatki owsiane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Żurawinowo-Jabłkowa Zapiekanka Tostowa Francuska, Zapiekanka Z Chleba Kukurydzianego Żurawinowego, oraz Żurawinowa Zapiekanka Z Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz nadzienie szarlotka i sos żurawinowy w płytkim naczyniu do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać masło, owies, i brązowy cukier, aż crumbly.
Posypać równomiernie mieszaniną owoców.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut, lub aż rumiane i chrupiące.