Zapiekanka z ryżem i szynką
Zapiekanka z ryżem i szynką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, ryż instant, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Nasmarować duże naczynie do pieczenia.
Połącz szynkę, ser Cheddar, marchew, zielona papryka, ryż instant, pokrojona w kostkę cebula, mleko i krem z zupy selera w misce, aż dobrze wymieszane.
Przenieść mieszaninę szynki do przygotowanego naczynia do pieczenia; przykryć naczynie folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 90 minut.
Wyjmij folię i kontynuuj pieczenie, aż zapiekanka będzie gorąca i bąbelkowa, o 30 minut więcej.