Włoska Sałatka Z Kalafiora

Włoska Sałatka Z Kalafiora
Przepis włoska sałatka z kalafiora może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 38 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 290 kalorii, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz importowane oliwki, kapary, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Sałatka Z Pieczonego Kalafiora, Włoska marynowana Sałatka z kalafiora i brokułów, oraz Kalafior Włoski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w rondlu 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać kalafior.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić. Schłodzić około 20 minut do temperatury pokojowej.
4
Kalafior ułożyć na półmisku. Wokół kalafiora ułóż oliwki, kapary, filety anchois i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
KalafiorKalafior
KaparyKapary
OliwkiOliwki
JajkoJajko
5
Pozostałe składniki wymieszać, zalać sałatką.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn