Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli

Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli
Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z koperkiem Curry Aioli to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 35g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako indyjskie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mahi mahi, żółtka jaj, curry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Town House® Flatbread Crisps® Crusted Mahi Mahi z Curry Dill Aioli, Cukinia Owinięta Mahi Mahi W / Pomidor Aioli, oraz Pesto Crusted Mahi-Mahi z pomidorami i sosem maślanym cytrynowym.

Instrukcje

1
Podgrzać garnek oleju roślinnego do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Włóż Chrupki Townhouse Flatbread do miski robota kuchennego i sproszkuj do konsystencji bułki tartej. Pokrój rybę na 1-2-calowe paluszki i posyp kminkiem, curry, chili w proszku, przyprawą Cajun, solą i pieprzem. Rybę najpierw zanurzyć w mące, następnie umyć jajkiem, a na koniec okruchy krakersów. Smażyć rybę na złoty kolor, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sól I PieprzSól I Pieprz
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Bułka TartaBułka Tarta
FlatbreadFlatbread
ChipsyChipsy
KminekKminek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać z koperkiem Curry Aioli do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Curry W ProszkuCurry W Proszku
KoperKoper
4
W misce robota kuchennego umieść jajko, żółtka, curry, sól i pieprz. Powoli skropić oliwą z oliwek, aby uzyskać gęstą emulsję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
EmulsjeEmulsje
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać sok z limonki i koperek i pulse połączyć. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
PrzyprawyPrzyprawy
KoperKoper

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn