Tosty z kopru anchois z pieczoną czerwoną papryką
Tosty z kopru anchois z pieczoną czerwoną papryką to pescatarian przepis z 24 porcjami. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z cytryny, nasion kopru włoskiego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Tosty Polenta z cebulą balsamiczną, pieczoną papryką, fetą i tymiankiem, oraz Duszona wołowina z grzankami anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piecz paprykę na stojakach palników gazowych na dużym ogniu, obracając szczypcami, aż skórki zostaną poczernione, 10 do 12 minut.
Przenieś do dużej miski i przykryj szczelnie folią, a następnie pozwól parze, przykryj, około 20 minut.
Gdy papryka jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie, obrać, a następnie o połowę wzdłuż, odrzucając łodygi i nasiona.
Pokrój paprykę wzdłuż na paski o szerokości 3/4 cala.
Toast nasiona kopru włoskiego w suchej małej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, potrząsając patelni często, aż lekko rumiane, 3 do 4 protokół, następnie przenieść do miski i ostudzić. Drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku, następnie wymieszać z masłem wraz z anchois, sokiem z cytryny i pieprzem, aż dobrze się połączą.
Broil baguette plastry w dużej płytkiej patelni do pieczenia (18 przez 12 cali) 3 do 4 cali od ciepła do złotego, o 1 minutę. Obrócić plastry i obficie posmarować masłem anchois. Grzanki pieczone, aż masło będzie złote i bulgotanie, o 1 minutę, a następnie przenieść do półmiska. Wierzch z paskami papryki.
* Papryka może być pieczona przez pieczenie w płytkiej patelni do pieczenia 5 cali od ciepła, okazjonalnie, o 15 protokół. * Masło sardelowe można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Masło zmiękczyć przed użyciem, około 1 godziny.* Toasty, bez papryki, mogą być wykonane 2 godziny wcześniej. Podgrzać, boki maślane, pod rozgrzanym brojlerem do gorąca, około 30 sekund, a następnie top z papryką.