Tosty z kopru anchois z pieczoną czerwoną papryką

Tosty z kopru anchois z pieczoną czerwoną papryką
Tosty z kopru anchois z pieczoną czerwoną papryką to pescatarian przepis z 24 porcjami. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z cytryny, nasion kopru włoskiego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Tosty Polenta z cebulą balsamiczną, pieczoną papryką, fetą i tymiankiem, oraz Duszona wołowina z grzankami anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piecz paprykę na stojakach palników gazowych na dużym ogniu, obracając szczypcami, aż skórki zostaną poczernione, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
2
Przenieś do dużej miski i przykryj szczelnie folią, a następnie pozwól parze, przykryj, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Gdy papryka jest wystarczająco chłodna, aby poradzić sobie, obrać, a następnie o połowę wzdłuż, odrzucając łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
4
Pokrój paprykę wzdłuż na paski o szerokości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
5
Toast nasiona kopru włoskiego w suchej małej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, potrząsając patelni często, aż lekko rumiane, 3 do 4 protokół, następnie przenieść do miski i ostudzić. Drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku, następnie wymieszać z masłem wraz z anchois, sokiem z cytryny i pieprzem, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SardeleSardele
MasłoMasło
PieprzPieprz
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Broil baguette plastry w dużej płytkiej patelni do pieczenia (18 przez 12 cali) 3 do 4 cali od ciepła do złotego, o 1 minutę. Obrócić plastry i obficie posmarować masłem anchois. Grzanki pieczone, aż masło będzie złote i bulgotanie, o 1 minutę, a następnie przenieść do półmiska. Wierzch z paskami papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
BagietkaBagietka
SardeleSardele
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
* Papryka może być pieczona przez pieczenie w płytkiej patelni do pieczenia 5 cali od ciepła, okazjonalnie, o 15 protokół. * Masło sardelowe można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Masło zmiękczyć przed użyciem, około 1 godziny.* Toasty, bez papryki, mogą być wykonane 2 godziny wcześniej. Podgrzać, boki maślane, pod rozgrzanym brojlerem do gorąca, około 30 sekund, a następnie top z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SardeleSardele
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn