Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj trzywarstwowego ciasta czekoladowego z lukrem. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 6G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka holenderskiego kakao procesowego, takiego jak rodelle, ciężka śmietana, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową, 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache, oraz (Potajemnie zdrowe) dekadenckie ciasto czekoladowe ze specjalnym polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 3 8 calowe okrągłe Patelnie. W razie potrzeby, DNA linii z rundami parchment.In rondel, doprowadzić wodę do wrzenia. Wyłączyć ogień i wymieszać z czekoladą, kakao i kawą rozpuszczalną. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać wanilią. Odstawić do ostygnięcia na około 10 minut.Tymczasem przesiać obie mąki, sodę oczyszczoną i salt.In miskę miksera stojaka wyposażonego w wiosło, ubić masło, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, Mielone
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze Cukierniczym
Posypka W Kształcie Serca
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dodać cukier i ubić na średniej wysokości przez około 3 protokół, skrobanie boki miski często. Zmniejszyć prędkość miksera do średnio niskiej i dodać jajka powoli kilka łyżek na raz. Beat tylko do momentu włączenia, a następnie ubić w kwaśnej śmietanie.Z mikserem wciąż na niskim poziomie, dodać mieszankę mąki i mieszankę czekolady na przemian, kończąc na mące. Zeskrobać boki miski ponownie i dobrze wymieszać, ale nie przegotować. Ciasto podzielić na trzy Patelnie i piec przez około 23 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu. Być może trzeba przetasować ciasta wokół w piekarniku w połowie tak theyll piec równomiernie.
Pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut na stojaku z drutu, a następnie odwróć i pozostaw do ostygnięcia całkowicie przed lukierowaniem.Lukier: aby lukier, ubić masło, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier i ubijać do dobrze wymieszanego, następnie dodać kakao w proszku i ubijać do wymieszania powinno wyglądać krucho i pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Rożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Dodać śmietanę i sól i dobrze ubić, następnie stopniowo dodawać śmietanę, skrobanie boki miski, aż lukier zaczyna wyglądać gładkie i kremowe. Smak i dostosować cukier i śmietanę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Rożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki