Tort Czekoladowy Trójwarstwowy Z Lukrem

Tort Czekoladowy Trójwarstwowy Z Lukrem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj trzywarstwowego ciasta czekoladowego z lukrem. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 6G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka holenderskiego kakao procesowego, takiego jak rodelle, ciężka śmietana, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową, 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache, oraz (Potajemnie zdrowe) dekadenckie ciasto czekoladowe ze specjalnym polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 3 8 calowe okrągłe Patelnie. W razie potrzeby, DNA linii z rundami parchment.In rondel, doprowadzić wodę do wrzenia. Wyłączyć ogień i wymieszać z czekoladą, kakao i kawą rozpuszczalną. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać wanilią. Odstawić do ostygnięcia na około 10 minut.Tymczasem przesiać obie mąki, sodę oczyszczoną i salt.In miskę miksera stojaka wyposażonego w wiosło, ubić masło, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać cukier i ubić na średniej wysokości przez około 3 protokół, skrobanie boki miski często. Zmniejszyć prędkość miksera do średnio niskiej i dodać jajka powoli kilka łyżek na raz. Beat tylko do momentu włączenia, a następnie ubić w kwaśnej śmietanie.Z mikserem wciąż na niskim poziomie, dodać mieszankę mąki i mieszankę czekolady na przemian, kończąc na mące. Zeskrobać boki miski ponownie i dobrze wymieszać, ale nie przegotować. Ciasto podzielić na trzy Patelnie i piec przez około 23 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu. Być może trzeba przetasować ciasta wokół w piekarniku w połowie tak theyll piec równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pozostaw do ostygnięcia przez 10 minut na stojaku z drutu, a następnie odwróć i pozostaw do ostygnięcia całkowicie przed lukierowaniem.Lukier: aby lukier, ubić masło, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier i ubijać do dobrze wymieszanego, następnie dodać kakao w proszku i ubijać do wymieszania powinno wyglądać krucho i pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Dodać śmietanę i sól i dobrze ubić, następnie stopniowo dodawać śmietanę, skrobanie boki miski, aż lukier zaczyna wyglądać gładkie i kremowe. Smak i dostosować cukier i śmietanę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym85Orzechy dowolne (posiekane)3/4 szklanki mąki tortowej3/4 szklanki mąki tortowej1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinaturalny styl kakao w proszkunaturalny styl kakao w proszku340Orzechy dowolne (posiekane)1/2 szklanki zapakowanego ciemnobrązowego cukru1/2 szklanki zapakowanego ciemnobrązowego cukru596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiHershey ' s Dark lub Holenderskie kakao procesowe, takie jak RodelleHershey ' s Dark lub Holenderskie kakao procesowe, takie jak Rodelle3largesjajka w temperaturze pokojowej i lekko ubite w osobnej miscejajka w temperaturze pokojowej i lekko ubite w osobnej misce11 funt cukinii,kawa rozpuszczalna lub espresso w proszkukawa rozpuszczalna lub espresso w proszku108Orzechy dowolne (posiekane)3/4 szklanki mąki uniwersalnej-zważyć, jeśli można3/4 szklanki mąki uniwersalnej-zważyć, jeśli można4(zima)ciężka śmietana plus więcej w razie potrzeby (lub użyj kombinacji śmietany i pełnego mleka)ciężka śmietana plus więcej w razie potrzeby (lub użyj kombinacji śmietany i pełnego mleka)1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1szczypta1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśmietana w temperaturze pokojowejśmietana w temperaturze pokojowej2(zima)śmietana, temperatura pokojowaśmietana, temperatura pokojowa227Orzechy dowolne (posiekane)masło niesolone w temperaturze pokojowej (2 paluszki)masło niesolone w temperaturze pokojowej (2 paluszki)8(zima)masło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone113Orzechy dowolne (posiekane)niesłodzona czekolada, posiekana-każda marka jest dobraniesłodzona czekolada, posiekana-każda marka jest dobra11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej255Orzechy dowolne (posiekane)filiżanki przesianego cukru cukierniczego, przesiać lub napowietrzyć przed użyciem (ofiliżanki przesianego cukru cukierniczego, przesiać lub napowietrzyć przed użyciem (o
TrudnośćTwardy
Gotowe W43 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn