Runzas II (Bierocki)
Runzas II (Bierocks) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciasto chlebowe, masło, kapusta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 26%. Spróbuj Runzas, Nebraskan Runzas, oraz Vegan Runzas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrożone ciasto chlebowe podzielić na 6 kawałków i zwinąć w kulki.
Podsmażyć cebulę w dużym rondlu, aż rumiane; dodać wołowinę i gotować, aż wołowina traci swój czerwony kolor (overcooking wołowiny spowoduje Runzas być bardzo suche). Wymieszać z kapustą i MSG, przykryć i parować, aż kapusta zwiędnie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć mieszaninę wołowiny / kapusty z ognia i ostudzić.
Zwiń każdą kulkę ciasta w kwadrat 5 x 5 cali. Wypełnij środek każdego kwadratu z około 1/2 szklanki mieszanki wołowiny. Przynieś przeciwległe rogi kwadratu ciasta i uszczelnij.
Umieść gładką stronę w dół na lekko nasmarowanej blasze ciastek i lekko spłaszcz.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i masło wierzchu każdego ciasta, jak tylko wyjdzie z piekarnika.