Tilapia w sosie pieczarkowym (Tilapia en Salsa de Champiñones)

Tilapia w sosie pieczarkowym (Tilapia en Salsa de Champiñones)
Przepis Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 45g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 128 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz filety tilapia, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi ten sos. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak w sosie pieczarkowym (Pollo con Salsa de Champiñones), Tilapia z sosem grzybowym Miso, oraz Tilapia z sosem oliwkowym, grzybowym i pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obie strony filetów z tilapii przyprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać filety tilapia i gotować 3 do 5 minut.W międzyczasie, ustawić rondel na średnim ogniu i dodać masło. Po stopieniu dodaj grzyby, cebulę, czosnek i tymianek na patelnię i gotuj, często mieszając, aż większość płynu odparuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Posypać mąkę na patelnię, wymieszać, aby połączyć i gotować zasmażkę, mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Do rondla wlać mleko. SOS doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy do połączenia. Doprowadzić sos do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, mieszając często z drewnianą łyżką, aż sos jest gęsty i gładki i wszelkie mączny smak zniknie, o 5 protokół.Top tilapia z mieszaniną grzybów tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
TilapiaTilapia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawSos
Magazyn