Tequila Tacos to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.83 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, cebulę, stek z flanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tequila Lime Shrimp Tacos, Tequila-Limonkowe Tacos Mahimahi, oraz Chipotle Tequila Shrimp Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W niereaktywnej misce, połączyć 1/3 szklanki tequili, sos sojowy, Skórka i sok z 1 limonki, kminek, i świeżo popękany czarny pieprz.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu.