Szwedzki Krem Cytrynowy
Szwedzki krem cytrynowy jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 354g tłuszczu, oraz w sumie 5240 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, skórkę cytrynową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć żelatynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szwedzkie Naleśniki Cytrynowe, Szwedzki Krem, oraz Szwedzki Krem.
Instrukcje
Lekko szczotkować 8-cup formy z olejem roślinnym.
Posyp żelatynę sokiem z cytryny w dużej misce, aby zmiękczyć. Stopniowo mieszaj we wrzącej wodzie, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać 1/2 szklanki cukru i skórki cytryny.
Ubij śmietanę do ubijania i 1/3 szklanki cukru w schłodzonej dużej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć mieszankę cytryny do bitej śmietany. Łyżka do formy. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do firmy.