Suflet z kiełbasą i serem

Suflet z kiełbasą i serem
Suflet z kiełbasą i serem może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 29g tłuszczu i w sumie 351 kalorii. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Jeśli masz pod ręką masową kiełbasę wieprzową, mleko, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Suflet Z Boczkiem I Kiełbasą, Pikantny Suflet Kiełbasiany, oraz suflet jajeczny z kiełbasą.

Instrukcje

1
Na małej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedź i odstaw na bok. W dużym rondlu rozpuść masło na średnim ogniu. Dodaj mąkę i sól; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejsz ogień; mieszaj ser, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia. Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami; włóż wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Dodaj kiełbasę. W małej misce ubij białka z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w mieszankę kiełbasy i sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
KiełbasaKiełbasa
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
PatelniaPatelnia
3
Przenieś do niesmażonego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Umieść w dużej formie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Dodaj 1 w. gorącej wody do większej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż

Polecane wino: Szampan, Bordeaux, Biały Bordowy

Szampan, Bordeaux i Biały burgund to moje najlepsze typy na suflet. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko się mylisz z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Aby uzyskać czerwień, wypróbuj czerwoną mieszankę bordeaux. Jednym z win, które można spróbować, jest szampan Perrier-Jouet Nuit Blanche. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 72 dolarów.
Perrier-Jouet Nuit Blanche Champagne
Perrier-Jouet Nuit Blanche Champagne
Słodszy smak w połączeniu z zaokrąglonymi i gładkimi ustami nadają winu pełne ciało i bogactwo, dzięki czemu Perrier-Jouët Nuit Blanche jest idealnym szampanem, który rozbudzi zmysły.Perrier-Jouët Nuit Blanche to wyjątkowa mieszanka 20% Chardonnay, 40% Pinot Noir i 40% Pinot Meunier, słodzona do smaku dawką cukru trzcinowego 20 g/l, aby stworzyć zmysłowy styl.Butelka Perrier-Jouët Nuit Blanche ma charakterystyczny wygląd, w tym zakrzywione linie dekoracyjne, współczesny lśniący ciemnozielony wystrój i ponadwymiarową reinterpretację kultowego anemonu, stworzonego przez Emile Gallé w 1902 roku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn