Stek z flanki z pieczoną Endywią, Agrodolce dymki i rukolą
Stek z flanki z pieczoną Endywią, Agrodolce dymki i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 478 kalorii, 28g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.56 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do valentin day. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klonowy stek glazurowany z pieczonej endywii, Ugotuj książkę: rukola, czosnek i zielona cebula Nadziewane stek, oraz Smażony stek z flanki z rukolą i pieczonym kalafiorem i czerwoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść miód w średnim rondlu na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę na patelnię; wymieszać, aby połączyć. Wymieszać z octem; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż cebula będą miękkie. Gotować, odkryte, 20 minut lub do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Rozgrzej żaroodporną patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
5
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni, wirując, aby pokryć.
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.