Smażone na patelni letnie warzywa Jersey mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 464 kalorie, 7G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz sól i pieprz, mąkę, szyfonowaną miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażony ryż z warzywami wiosennymi i jajkami, Zwęglone Letnie Warzywa, oraz Łosoś z letnimi warzywami.
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Procent Tłuszczu
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Rozgrzać 1/4-calowy olej w dużej patelni saute, aż bardzo gorące, ale nie palenie, i patelni smażyć warzywa, aż złoty, o 2 do 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala