Smażona brukselka z boczkiem i złocistymi rodzynkami

Smażona brukselka z boczkiem i złocistymi rodzynkami
Smażona brukselka z boczkiem i złocistymi rodzynkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 185 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, złote rodzynki, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kolacja: duszona brukselka z boczkiem, złocistymi rodzynkami i makaronem, Brukselka ze złotymi rodzynkami, oraz Brukselka Smażona Z Rodzynkami.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 425 F. w małym rondlu, na średnim ogniu, ogrzać ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodać rodzynki. Wyłączyć ciepło; niech pulchne. Na dużej patelni, smażyć boczek, aż chrupiące, o 7 protokół. Zastrzegamy sobie kroplówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Pokrój duże kiełki na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
4
Kiełki ułożyć na blasze do pieczenia lub na patelni żaroodpornej. Wymieszać z olejem, 2 łyżki kapieli z boczku, sól i pieprz. Pieczemy, mieszając raz, przez około 30 minut. W międzyczasie, gotować cebulę w pozostałych kapieli na średnim ogniu przez 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
KiełkiKiełki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Posypać kiełki cebulą, pokruszonym boczkiem i podsmażonymi rodzynkami.Zrób z wyprzedzeniem: przyciąć brukselkę kilka dni wcześniej i przechowywać w lodówce w nieszczelnej plastikowej torbie. Boczek i cebulę ugotować do kilku godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
KiełkiKiełki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn